Motorháztető - Részecskeszűrő felújítás

Használt kocsi megvásárlása előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota

A részecskeszűrő regenerálja önmagát. Viszont ehhez magasabb fordulatszámon kell haladni huzamosabb ideig. A regenerálódás folyamata elindul, a lévő szennyeződés elég. A részecskeszűrő gondja nagy általánosságban 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez többségében a személygépkocsi használatbavételétől függő. Akik kimondottan kis távokon használják, hamarabb találkoznak a bonyodalommal.

Motorháztető - Részecskeszűrő felújítás
Motorháztető - Részecskeszűrő felújítás

Szűrőrészecske Robogó kipufogó: Gondolhatunk a részecskeszűrő tisztítás eltömődésére, ha a jármű üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igen csökkent. Ha a részecskeszűrő tisztítás check lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel az autót. Ha ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás specialistát. Aki egy új részecskeszűrő tisztítás költségének töredékéért kipucolja a .

Féltengely csukló Szűrőrészecske: Ha a részecskeszűrő kiiktatás lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a sebességet. Tudásbázis a Szűrőrészecske részecskeszűrő kiiktatás weblapon. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő kiiktatás specialistát. Aki egy új részecskeszűrő kiiktatás költségének töredékéért kitakarítja a . Gondolhatunk a részecskeszűrő kiiktatás hibájára, ha a kocsi fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye durván romlott.

Szűrőrészecske Korom tisztítása - Ha a részecskeszűrő adalék lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki a sztrádára és pörgessük fel a sebességet. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő adalék szakembert. Aki az új részecskeszűrő adalék költségének töredékéért kipucolja a. Gondoljunk a részecskeszűrő adalék hibájára, ha a kocsi fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye drasztikusan leromlott.

Szűrőrészecske Rezgéscsillapító - Gondoljunk a részecskeszűrő árak hibájára, ha a jármű fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye durván romlott. Ha a részecskeszűrő árak lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autózzunk ki az autópályára és pörgessük fel a motort. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő árak szakértőt. Aki az új részecskeszűrő árak díjának töredékéért kitakarítja a. Adatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő árak weboldalon.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-09 14:23