Mindannyian ismerjük a hosszú évek óta elérhető nemzedékeken átívelő magyar lottójátékokat. És a legfrissebb lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat weboldalán megtudhatók az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandi lottó esetében a legfrissebb nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikák a heti sorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Ellenőrizheted, hogy a lottószámaiddal milyen eredményeket értél volna el az elmúlt Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó esetében a sorsolásokon a gömbből kihúzott nyertes számok milyen gyakran jelentek meg a kiválasztott lottó játék múltja alatt a meghatározott évjárat, esetleg a legutóbbi jackpot óta.
Akkor, ha éppen most sem Te sem más nem ütötte meg a főnyereményt, akkor a várható lottó nyeremények összegét és halmozódását is megtekintheted.

Abban az esetben, amikor nem csak a lottószámokkal próbálnál szerencsét, úgy a mindenkor friss lottókhoz kötődő nyeremény promóciók közül is válogathatsz.

Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a játékosok által megjelölt leggyakoribb lottószámok és azok milyen eredménnyel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Amennyiben lenne megjegyzésed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk társított esetleges trükközésről, akkor egy nyitott fórumon keresztül könnyen megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-09-04 22:37